ONZE DIENSTEN

Eikenhout traprenovatie

Een houten trap geeft veel karakter en sfeer aan de ruimte. Eikenhout is een populair materiaal bij traprenovaties, dit komt mede door zijn goede eigenschappen:

1. Sterk 2. Uniek vanwege de natuurlijkheid van eikenhout 3. Slijtvast en isolerend. 4. Sfeervol, altijd in de mode 5. Duurzaam
JB traprenovatie

Handig om te weten:

De onderlaag van Eiken hout overzettreden bestaat uit multiplex 12 mm. Dat zijn platen die zijn opgebouwd uit een oneven aantal houtfineerlagen. Deze fineerlagen zijn kruislings op elkaar verlijmd en worden geperst tot een plaat. Daarbovenop krijgt u de toplaag wat echt Eikenhout is, ongeveer 4 mm.

Het opbouw van eikenhout overzettreden

Multiplex is echter wel anders dan massief hout. Massief hout werkt bijvoorbeeld onder invloed van vocht en wisselende temperaturen, terwijl multiplex dat amper doet.

Eigenschappen van multiplex:
- Natuurlijke uitstraling
- Vlakker dan massief hout
- Gemakkelijker af te werken dan massief hout
- Werkt niet mee op vocht en wisselende temperaturen
- Trekt niet krom
Vraag hier uw offerte aan voor

Eikenhout traprenovatie

Start hier je renovatie
JB-traprenovatie

Onderhoud van eikenhout

Het kan makkelijk met een droog doekje of en swiffer schoongemaakt worden. U kunt het ook met een zachte mondstuk stofzuigen. Waar u op moet letten is, dat u geen hardnekkige middelen gebruikt. Dit kunnen een onherstelbare schade aan een eikenhout trap veroorzaken.

Als per ongeluk vloeistof van wat voor soort dan ook langer dan 2 uur op de trede blijft, dan is dat schade niet meer weg te krijgen, omdat eikenhout vocht intrekt. Als u huisdieren heeft kunnen ze wat sneller krasjes veroorzaken, omdat eikenhout wat zachter is.
JB-traprenovatie
Wij helpen

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij
elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.
Neem contact op
JB-traprenovatie
WAT KAN JE VERWACHTEN

Wij staan voor u klaar

Wat kunt u verwachten van het
team van JB traprenovatie?

Eerlijkheid & integriteit

Wij geloven dat dit een van onze grootste onderscheidende factoren is. Onze prioriteit is uw volledige tevredenheid van offerte tot voltooiing. Daarom doen we nauwkeurige en gedetailleerde voorstellen en maken het onze missie om u te begeleiden naar een kwaliteitsrenovatie.

Netheid en organisatie

Ons doel is om u door het verbouwingsproces zo min mogelijk overlast te bezorgen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw huis schoon en georganiseerd blijft door gebruik te maken van normale schoenen en beschermende kleden voor op de vloeren.

Streven naar perfectie

We nemen geen genoegen met minder dan het beste voor elk project waaraan we werken. We hebben de vaardigheden en ervaring om de hoogste kwaliteit te leveren, en dat is wat elk van onze klanten verdient. Wij streven naar uitmuntendheid van offerte tot oplevering.

Duidelijke verwachtingen

Er is niets erger dan halverwege een project te beseffen dat het beeld dat je in gedachten had niet is wat er wordt ontworpen of gebouwd. We streven ernaar om bij elke stap duidelijk te zijn en duidelijke verwachtingen te stellen aan onze klanten.
JB-traprenovatie

Vertel ons over je project!

Wij helpen u graag, hier kan u de vragen beantwoorden om ons te helpen met uw specifieke wensen. Want ieder trap is persoonlijk en uniek.