ONZE DIENSTEN

PVC traprenovatie

Pvc staat voor polyvinylchloride, dit is een soort kunststof. PVC trapbekleding wordt steeds populairder en dat is niet vreemd: dit materiaal heeft veel voordelen. Pvc is onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, vochtbestendig, slijtvast en geluiddempend.
JB traprenovatie

Handig om te weten:

Men gebruikt vaak PVC in plak of klik vorm met een aluminium profiel. Onze unieke PVC overzettreden zijn niet te vergelijken met plak of klik PVC. Uw trap wordt bij JB Traprenovatie met unieke PVC overzettreden bekleed.

PVC Traprenovatie overzicht

PVC overzettreden zijn eenvoudig af te nemen met een droog doekje/plumeau of vochtige doekje zonder dat de slijtlaag aangetast wordt. U kunt het ook stofzuigen met een zachte mondstuk.

Doordat PVC vochtvrij is, is PVC ook vrij van schimmel en ideaal voor mensen die last hebben van allergie. Om de PVC krasvrij te houden is het belangrijk dat u de juiste middelen gebruikt tijdens het schoonmaken.
Vraag hier uw offerte aan voor

PVC Traprenovatie

Start hier je renovatie
JB-traprenovatie

JB Traprenovatie, maakt uw trap weer zo goed nieuw!

Zoekt u ook de perfecte PVC overzettreden voor in uw thuis die onderhoudsvriendelijk, slijtvast en geluiddempend zijn? Dan bent u op de juiste pagina. Hieronder kunt u ons assortiment bekijken van PVC overzettreden. Voor meer informatie en advies nodigen wij u met plezier uit om gezellig bij ons in de showroom een keertje langs te komen.
JB-traprenovatie
Wij helpen

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij
elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.
Neem contact op
JB-traprenovatie
WAT KAN JE VERWACHTEN

Wij staan voor u klaar

Wat kunt u verwachten van het
team van JB traprenovatie?

Eerlijkheid & integriteit

Wij geloven dat dit een van onze grootste onderscheidende factoren is. Onze prioriteit is uw volledige tevredenheid van offerte tot voltooiing. Daarom doen we nauwkeurige en gedetailleerde voorstellen en maken het onze missie om u te begeleiden naar een kwaliteitsrenovatie.

Netheid en organisatie

Ons doel is om u door het verbouwingsproces zo min mogelijk overlast te bezorgen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw huis schoon en georganiseerd blijft door gebruik te maken van normale schoenen en beschermende kleden voor op de vloeren.

Streven naar perfectie

We nemen geen genoegen met minder dan het beste voor elk project waaraan we werken. We hebben de vaardigheden en ervaring om de hoogste kwaliteit te leveren, en dat is wat elk van onze klanten verdient. Wij streven naar uitmuntendheid van offerte tot oplevering.

Duidelijke verwachtingen

Er is niets erger dan halverwege een project te beseffen dat het beeld dat je in gedachten had niet is wat er wordt ontworpen of gebouwd. We streven ernaar om bij elke stap duidelijk te zijn en duidelijke verwachtingen te stellen aan onze klanten.
JB-traprenovatie

Vertel ons over je project!

Wij helpen u graag, hier kan u de vragen beantwoorden om ons te helpen met uw specifieke wensen. Want ieder trap is persoonlijk en uniek.