ONZE DIENSTEN

Traprenovatie met sfeerverlichting

Bij JB Traprenovatie kijken we verder dan alleen traprenovatie. Ook de afwerking vinden wij erg belangrijk. Daar hoort natuurlijk ook trapverlichting bij. Met onze ledverlichting creëert u op een makkelijke manier een fijne sfeer die past bij uw interieur. Mooi weggewerkt, prachtig resultaat.
JB traprenovatie

Handig om te weten:

U kunt kiezen voor een verlichte trap. Wij leveren de trapverlichting desgewenst met sensor, zodat deze automatisch aan en uit gaat op basis van beweging.

Creëer sfeer met LED trapverlichting

Met LED trapverlichting kun je tegenwoordig alle kanten op. Bij JB traprenovatie hebben hierin verschillende mogelijkheden. Deze worden ‘verborgen’ onder de traptreden, zodat ze niet zichtbaar zijn als het licht uitstaat.

Met een afstandsbediening kunt u de intensiteit van het licht op elk moment aanpassen. Onze trapverlichting is dus toepasbaar op verschillende manieren.
RECENTE PROJECTEN

Bekijk hier onze recente Traprenovaties met sfeer verlichting

Impressie
JB-traprenovatie

Kies voor JB Traprenovatie en breng sfeer aan uw trap toe

Wilt u ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat gebruik maken van de trap, dan is het belangrijk dat u de traptreden goed kunt zien. In veel ruimtes is het gebruikelijk om wel verlichting op de overloop te hebben, maar geen verlichting specifiek voor de trap. Met alleen een lamp boven u kunt u in uw eigen schaduw komen te staan, wat het zicht natuurlijk aanzienlijk belemmert.
JB-traprenovatie
Wij helpen

Hulp nodig met het
ontwerpen van je
droom trap?

Ons getalenteerde team zet zich in om u de hoogste kwaliteit van vakmanschap en klantenservice te bieden bij
elk project, ongeacht de grootte of reikwijdte.
Neem contact op
JB-traprenovatie
WAT KAN JE VERWACHTEN

Wij staan voor u klaar

Wat kunt u verwachten van het
team van JB traprenovatie?

Eerlijkheid & integriteit

Wij geloven dat dit een van onze grootste onderscheidende factoren is. Onze prioriteit is uw volledige tevredenheid van offerte tot voltooiing. Daarom doen we nauwkeurige en gedetailleerde voorstellen en maken het onze missie om u te begeleiden naar een kwaliteitsrenovatie.

Netheid en organisatie

Ons doel is om u door het verbouwingsproces zo min mogelijk overlast te bezorgen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw huis schoon en georganiseerd blijft door gebruik te maken van normale schoenen en beschermende kleden voor op de vloeren.

Streven naar perfectie

We nemen geen genoegen met minder dan het beste voor elk project waaraan we werken. We hebben de vaardigheden en ervaring om de hoogste kwaliteit te leveren, en dat is wat elk van onze klanten verdient. Wij streven naar uitmuntendheid van offerte tot oplevering.

Duidelijke verwachtingen

Er is niets erger dan halverwege een project te beseffen dat het beeld dat je in gedachten had niet is wat er wordt ontworpen of gebouwd. We streven ernaar om bij elke stap duidelijk te zijn en duidelijke verwachtingen te stellen aan onze klanten.
JB-traprenovatie

Vertel ons over je project!

Wij helpen u graag, hier kan u de vragen beantwoorden om ons te helpen met uw specifieke wensen. Want ieder trap is persoonlijk en uniek.