Advies gesprek

Wij helpen u verder

Plan een advies gesprek
JB-traprenovatie

Wij zoeken de perfecte trapbekleding voor u uit

Uw trap kan beschadigd zijn, hij voldoet niet meer aan uw verwachtingen en/of u wilt de trap een opknapbeurt geven zodat het beter past bij uw interieur. Laat deze klus aan ons over, zodat uw op korte termijn een vernieuwde trapbekleding heeft die volledig aan uw wensen voldoet. Wij bieden op maat gemaakt advies over traprenovatie en trapbekleding.

Ruime ervaring

JB Traprenovatie is uw expert in traprenovatie, trapbekleding en trap met LED verlichting. We zijn werkzaam in heel Nederland. Wij hebben ruime ervaring met het leggen van PVC, Eikenhout en HPL/CPL-laminaat trapbekleding op zowel open als gesloten trappen , rechte trappen en L-vormige trappen.

Hoe mooi is het als de traprenovatie volledig past bij de rest van het interieur?

Kom meer te weten

Wij helpen u graag verder

Bij JB Traprenovatie geven we u uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden. Het uiterlijk kan zowel modern, rustiek als elegant zijn! Diverse types trapbekleding zoals: Eikenhout, PVC, HPL laminaat, CPL laminaat en
Trapbelkeding met sfeerverlichting
Eikenhout of laminaat? Het creëert een warme, ontspannen sfeer!

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen:

Onze klanten zijn enthousiast over hun ervaringen met het werk van
ons, omdat wij altijd streven naar perfectie.
JB-traprenovatie

Vertel ons over je project!

Wij helpen u graag, hier kan u de vragen beantwoorden om ons te helpen met uw specifieke wensen. Want ieder trap is persoonlijk en uniek.